Pica su voveraitėmis

Pica su voveraitėmis
Skanaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Voveraitės, 5 saujos
  • Sūris, 100 gramų
  • Tepamas sūris, 100 gramų
  • Karštai rūkytas kiaulienos kumpis, 50 gramų
  • Porai, pjaustyti, 1 saujelė
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Miltai
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Mielės, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vandens, miltų, mielių ir aliejaus užminkau tešlą. Miltų dėti tiek, kad tešla tiktų kočioti.

  2. Kočioju didelį lakštą, tepu majonezu ir pomidorų padažu, pjaustau ir barstau karšto rūkymo kumpį, tarkuoju sūrį ir beriu porus. Dedu tepamą sūrelį ir ant viršaus apvirtas voveraites.

  3. Viską kepu 200 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 10 minučių. Skanaus.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: RIma
» Rašyti komentarą