Pica su saliamiu

Pica su saliamiu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Mielės, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įdarui papildomai reikės:
Alyvuogių be kaulų 8 vnt.
Pievagrybių 50 g.
Pomidorų 2 vnt.
Saliami dešros 100 g.
Tarkuoto ferm. sūrio 100 g.
Aliejaus 2 a.š.
Oregano prieskonio truputį
Druskos pagal skonį.

Iš nurodytų ingridientų pagaminti tešlą picos papločiui, ji neturi lipti prie rankų. iškočioti ir leisti jai pakilti, tuomet dar kartą iškočioti, kad gautusi apvalios formos. Ištepti paplotį aliejumi.

Supjaustyti alyvuoges perpusę. Nuvalyti ir supjaustyti smulkiai grybus ir juos apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus. Pomidorus ir saliamį supjaustyti griežinėliais. Ant papločio sudėkite truputį sūrio, vidury sudėkite alyvuoges, aplink sudėkite grybus, saliamį, pomidorus. Pabarstykite druska ir oreganu, po to likusiu tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje apie 15 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Klaustukas
2016-08-17 18:43
Bet juk nuotrauka ne is jusu recepto, kur pievagrybiai su alyvuogem? Nematyt ju kazkaip visai..
vilia
2013-02-14 19:35
na jo kam to pieno.as pilu virinta kambario temp vandenuka
Vaidotas
2011-02-14 14:03
Hmm... na is kur Jus visi traukiat ta piena i picos paplocio recepta ? Nereikia jokio pieno reikia paprasto vandens ... Kiek man zinoma italijoje net kas grietine nezino... O jus visi darot picas su pienu...
kapone
2010-06-23 22:35