Pica su rūkyta jautienos nugarine

Pica su rūkyta jautienos nugarine
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Česnakai, 2
  • Pomidorai, įdarui, 250 gramų
  • Taukai (kiaulių), skardai patepti
  • Jautiena, rūkyta nugarinė, Biovela, įdarui
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Pievagrybiai, įdarui, 200 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Pienas, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Mielės, 30 gramų
  • Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:

Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti nugarinę, supjaustytus pievagrybius, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą. Papuošti pomidorais ir baziliku.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą