Pica su pomidorais ir sūriu

Pica su pomidorais ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, lapai, įdarui, 1 sauja
  • Bazilikas, padažui
  • Česnakai, padažui, 2
  • Juodieji pipirai, padažui
  • Pomidorai, įdarui, 1 vienetas
  • Pomidorai, konservuoti, padažui, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 125 gramai
  • Alyvuogių aliejus, padažui, 5 mililitrai
  • Alyvuogių aliejus, tešlai, 10 mililitrų
  • Pomidorų sultys, padažui, 50 gramų
  • Vanduo, tešlai, 75 mililitrai
  • Druska, padažui
  • Druska, tešlai
  • Mielės, greito veikimo, tešlai, 2 gramai
  • Mocarela sūris, įdarui, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į šiltą vandenį (40° C) įmaišome mieles, miltus, druską ir aliejų. Išminkome tešlą. Paliekame 1 valandai, kad pakiltų. Po to išminkome ir vėl kildiname. Tešlą kildinti reikia bent 2 kartus.
Iškočioti iki plono apvalaus blyno.
Į puodą supilame pomidorų sultis, sudedame smulkintus konservuotus pomidorus be odelių, aliejų, sutrintą česnaką, baziliką (džiovintą ar smulkintą šviežią) ir troškiname 7-10 min. vis pamaišant.
Šiuo atvėsusiu padažu ištepame picos padą.
Tuomet ant pado dedame griežinėliais supjaustytą sūrį ir pomidorus.
Kepame 250° C laipsnių orkaitėje 7 minutes. Po to temperatūrą sumažiname iki 200° C laipsnių ir kepame dar 10-15 minučių.
Iškepusią picą apdedame bazilikų lapeliais.

Receptą atsiuntė: Vaida
» Rašyti komentarą