Pica su lašiša ir avokadu

Pica su lašiša ir avokadu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avokadai, 1 vienetas
  • Česnakai, laiškiniai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pomidorai, konservuoti be odelių, 400 mililitrų
  • Lašiša, filė, 150 gramų
  • Lašiša, filė, rūkyta, 75 gramai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Baltas vynas, sausas, 120 mililitrų
  • Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kaparėliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Mocarela sūris, tarkuotas, 115 gramų
  • Picos papločiai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Į keptuvę sudėkite nuplautą, nusausintą nerūkytą lašišos filė, užpilkite vynu, pabarstykite pipirais, uždengusi dangčiu pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol užvirs vynas, tuomet nukaiskite ir nenukėlę dangčio palikite vėsti.
Ataušusią lašišą suplėšykite gabaliukais.
Picos papločius patepkite aliejumi, išdėliokite ant jų smulkintus pomidorus, apibarstykite 50 g sūrio ir 10 min. kepkite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, paskui apšlakstykite grietinėle.
Ant papločių išdėliokite lašišą, smulkintą avokado minkštimą, apšlakstytą citrinų sultimis, sudėkite juostelėmis pjaustytą rūkytą lašišą, užbarstykite likusį sūrį, kaparėlius, šiek tiek pipirų ir 10 min. kepkite orkaitėje.
Iškepusią picą pabarstykite laiškiniais česnakais ar kitais žalumynais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą