Pica su krevetėmis

Pica su krevetėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Krevetės be kevalo, 200 gramų
  • Mocarela sūris, 150 gramų
  • Pomidorų padažas, 100 mililitrų
  • Kaparėliai, 1 sauja
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
  • Sausos mielės, 7 gramai
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
Pabarstymui:
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišyti su mielėmis ir druska. Užpilti šiltu vandeniu ir alyvuogių aliejumi. Užminkyti tešlą, uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 50 minučių.

  2. Pakilusią tešlą iškočioti 0,5-1 cm storio, ištepti pomidorų padažu. Pabarstyti tarkuotu sūriu, sudėti krevetes ir kaparėlius.

  3. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių ir kepti apie 10 minučių. Picą pagardinti kapotomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Smiltė
» Rašyti komentarą