Pica su daktariška dešra

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pomidorai, 4 vienetai
- Dešra, daktariška, 350 gramų
- Pomidorų padažas
- Sūris, 1 sauja
- Bazilikas
- Miltai, 500 gramų
- Mielės, sausos, 5 gramai
- Vanduo, 300 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, pagal poreikį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Dešra supjaustoma šiaudeliais, o jie – mažais gabaliukais.
Picą aptepti aliejumi ir pomidorų padažu. Sudėti supjaustytą dešrą, ant kraštų sudėti supjaustytus pomidorus, o į viduriuką sudėti maždaug degtukų dėžutės dydžio kubeliais supjaustytą olandišką sūrį.
Viską apibarstyti tarkuotu „Džiugo“ sūriu. Įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje kepti 20-25 min. Papuošti baziliko lapeliu. Skanaus.
Picos pagrindą gaminti iš miltų, mielių, vandens, druskos, įpilti aliejaus. Išminkius palikti pusvalandžiui pastovėti - kol bus pasiruošiami kiti ingredientai.
» Rašyti komentarą