Pica su česnakiniu saliamiu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Paprika
- Pomidorai, 250 gramų
- Taukai (kiaulių), kepimo formai patepti, pagrindui
- Kvietiniai miltai, pagrindui, 500 gramų
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Vanduo, pagrindui, 1 stiklinė
- Dešra, Biovela
- Pienas, 150 gramų
- Druska, pagrindui
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, pagrindui, 1 valgomasis šaukštas
- Mielės, pagrindui, 30 gramų
- Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:
Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti saliami, supjaustytus pievagrybius, smulkintą papriką, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą, papuošti pomidorais ir baziliku.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-16 08:36