Pica su česnakiniu saliamiu

Pica su česnakiniu saliamiu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Paprika
  • Pomidorai, 250 gramų
  • Taukai (kiaulių), kepimo formai patepti, pagrindui
  • Kvietiniai miltai, pagrindui, 500 gramų
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Vanduo, pagrindui, 1 stiklinė
  • Dešra, Biovela
  • Pienas, 150 gramų
  • Druska, pagrindui
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, pagrindui, 1 valgomasis šaukštas
  • Mielės, pagrindui, 30 gramų
  • Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:

Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti saliami, supjaustytus pievagrybius, smulkintą papriką, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą, papuošti pomidorais ir baziliku.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Joliete
2013-04-16 08:36
Atrodo laaaabai skaniai