Pica su ančiuviais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 100 mililitrų
- Pomidorų padažas
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus
- Žalumynai
- Ančiuviai, filė, 16 vienetų
- Mielės, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-23 22:35
manau turetu buti skanu



2013-09-24 09:16