Pica „Metų laikai“

Pica „Metų laikai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, juodosios ir žaliosios, 32 vienetai
  • Artišokai, šerdys, konservuotos aliejuje, 8 vienetai
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pomidorai, švieži/konservuoti, 450 gramų
  • Kiaulės kumpis, rūkytas, juostelės, 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 115 gramų
  • Druska
  • Raudonėliai, džiovinti, malti
  • Mocarela sūris, supjaustytas kubeliais, 350 gramų
  • Picos papločiai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Į keptuvę įpylusios du šaukštus aliejaus apkepinkite plonai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą česnaką.
Iš paruoštos tešlos iškočiokite keturis po 25-30 cm skersmens papločius arba naudokite pirktinius picos papločius.
Papločius sudėkite į riebalais išteptą skardą, ištepkite pertrintais pomidorais ir pabarstykite mocarelos sūriu.
Vieną ketvirtadalį papločio apdėliokite grybais, antrą – kubeliais pjaustytu kumpiu, trečią – alyvuogių puselėmis, o paskutiniąją – smulkintomis artišokų šerdimis (vietoje artišokų galite dėti kitų daržovių).
Picą pabarstykite raudonėliais, druska, pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi ir kepkite apie 15-20 min. iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Iškepusią picą iškart patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Anira
» Rašyti komentarą