Pica "la Caprese"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, įdarui, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorai, įdarui, nedideli, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 200 gramų
- Alyvuogių aliejus, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, tešlai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, tešlai, verdantis, 50 mililitrų
- Kepimo milteliai, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mocarela sūris, įdarui, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į miltus supilame vandenį ir miltus ir išmaišome. Gerai išminkytą tešlą iškočiojame iki apvalaus plono "blyno" - picos pado.
Picos padą apdedame pomidorų ir mocarelos griežinėliais, gausiai apibarstome baziliku ir aliejumi.
Kepame apie 35 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
» Rašyti komentarą