Pica "la Caprese"

Pica "la Caprese"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, įdarui, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorai, įdarui, nedideli, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 200 gramų
  • Alyvuogių aliejus, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, tešlai, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, tešlai, verdantis, 50 mililitrų
  • Kepimo milteliai, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Mocarela sūris, įdarui, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į miltus supilame vandenį ir miltus ir išmaišome. Gerai išminkytą tešlą iškočiojame iki apvalaus plono "blyno" - picos pado.
Picos padą apdedame pomidorų ir mocarelos griežinėliais, gausiai apibarstome baziliku ir aliejumi.
Kepame apie 35 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą