Pica „Calzone“

Pica „Calzone“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, džiovintas, smulkintas
  • Pomidorai, džiovinti, 100 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 120 gramų
  • Pomidorų padažas
  • Mocarela sūris, 150 gramų
  • Tešla, picos papločiams, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Tešlą iškočioti į storesnį, stačiakampio formos blyną.
Ant pusės iškočiotos tešlos ploto išdėlioti susmulkintą kumpį, pomidorus, svogūnų griežinėlius bei užbarstyti mocarela sūrį.
Tuomet užlenkti likusią pusę tešlos blyno ir tešlos kraštus gerai sulipinti.
Paruoštą picą dėti ant aliejumi pateptos kepimo skardos, aptepti picą su bazilikais sumaišytu pomidorų padažu ir kepti apie 20-30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Šarūnė
» Rašyti komentarą