Pica

Pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, tešlai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, tešlai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 550 gramų
  • Pienas, tešlai, 250 mililitrų
  • Pomidorų padažas, įdarui, 4 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, įdarui, 100 gramų
  • Dešra, Biovela, įdarui, 200 gramų
  • Pienas, įdarui, 250 gramų
  • Druska, tešlai
  • Aliejus, tešlai, 5 valgomieji šaukštai
  • Mielės, sausos, tešlai, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į šiltą pieną suberkite mieles, cukrų. Išmaišykite ir laikykite šiltoje vietoje 10 min. Po to išplakite kiaušinius su druska, įmaišykite aliejų. Šią skystą masę sumaišykite su pieno ir mielių mišiniu. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Tešla neturi būti labai kieta. Tešlą su indu dedame į kitą didesnį dubenį, pripildytą šilto vandens. Laikome apie 30 min.
Tešlą iškočiojame iki 3-4 mm storio apvalaus blyno. Patepame picos padą pomidorų pasta, sudedame dešrą, pievagrybius, užbarstome sutarkuotu sūriu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.

Receptą atsiuntė: Vilma
» Rašyti komentarą