Pertepti naminiai vafliai

Pertepti naminiai vafliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Uogienė, 1 stiklinė
  • Vafliai, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kiekvieną vaflį pertepame uogiene. Prispaudžiame su kokiu nors sunkiu daiktu ir dedame į šaldytuvą 2-3 val. Vaflio pertepimui galima naudoti ir kondencuotą pieną bei "rududu".

Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
labas
2014-06-17 20:52
labai skanu
Blondinė
2011-08-17 20:11
Aš tai paprasčiau darau. Sudedu vaflius 50 aukstu ir tada ogienes slovika uzpilu visa. Gaunas vienas didelis brudas.
Luka
2010-10-24 19:22
Mes tai mokykloje darem su kondensuotu pienu labai jau gavosi saldu irs sotu prie arbatos be cukraus
liute
2010-08-20 15:04
"kulinare"
2010-08-19 19:38
as pertepu raud. serbentu drebuciais ir nereikia deti plytgalio ant virsaus ir laikyt kelias va. viskas isigeria per pusvalanduka sekmes gaminant