Persikų pyragas su šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, kremui, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, tešlai, 2 valgomieji šaukštai
- Persikai, konservuoti, įdarui, 6 vienetai
- Kiaušiniai, kremui, 2 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, tešlai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, tešlai, 175 gramai
- Grietinėlė, 35 proc. riebumo, kremui, 150 mililitrų
- Šokoladas, juodasis, įdarui, 100 gramų
- Druska, tešlai
- Sviestas, tešlai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Tešlos gaminimas:
miltus išsijojame į didelį dubenį, sutarkuojame sviestą, suberiame cukrų, įmušame kiaušinio trynį ir įberiame žiupsnelį druskos.
Iš pradžių maišome su šakute, o po to baigiame minkyti rankomis.
Kai tešlą gerai išminkome, pakočiojame ir įtiesiame į kepimo formą, pateptą sviestu.
Tešlą su šakute šiek tiek pabadome.
Šokoladą sutarkuojame ir suberiame ant tešlos.
Ant šokolado sudedame persikų skilteles ir viską užpilame kiaušinių, cukraus ir grietinėlės plakiniu.
Pašauname į 200° C orkaitę. Kepame 10 minučių, po to temperatūrą sumažiname iki 180° C ir kepame apie 20 minučių.
» Rašyti komentarą