Persikų pyragas su šokoladu

Persikų pyragas su šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, kremui, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, tešlai, 2 valgomieji šaukštai
  • Persikai, konservuoti, įdarui, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, kremui, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, tešlai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 175 gramai
  • Grietinėlė, 35 proc. riebumo, kremui, 150 mililitrų
  • Šokoladas, juodasis, įdarui, 100 gramų
  • Druska, tešlai
  • Sviestas, tešlai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Tešlos gaminimas:
miltus išsijojame į didelį dubenį, sutarkuojame sviestą, suberiame cukrų, įmušame kiaušinio trynį ir įberiame žiupsnelį druskos.
Iš pradžių maišome su šakute, o po to baigiame minkyti rankomis.

Kai tešlą gerai išminkome, pakočiojame ir įtiesiame į kepimo formą, pateptą sviestu.
Tešlą su šakute šiek tiek pabadome.

Šokoladą sutarkuojame ir suberiame ant tešlos.

Ant šokolado sudedame persikų skilteles ir viską užpilame kiaušinių, cukraus ir grietinėlės plakiniu.

Pašauname į 200° C orkaitę. Kepame 10 minučių, po to temperatūrą sumažiname iki 180° C ir kepame apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė: Elena
» Rašyti komentarą