Persikų ir grietinės kremo pyragas

Persikų ir grietinės kremo pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 25 gramai
  • Cukrus, 75 gramai
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Persikai, konservuoti, trinti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš 150 g miltų, kepimo miltelių, 2 š. cukraus, sviesto, trynio ir druskos užminkome tešlą. Ją valandai padedame į šaldytuvą.Tada paskleidžiame ant riebalais sutepto kepimo indo, subadome ir kepame 200°C temp. 15min.

  2. Konservuotus persikus sutrinam smulkintuvu iki vientisos masės.

  3. Pasiruošiam kremą: suplakam grietinę, miltus, cukrų, 2 kiaušinius, citrinos sultis.

  4. Ant atvėsusio pado paskirstom persikų masę, atsargiai užpilam kremą ir dar kepam 200°C temp. 15 min.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Elina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Miltai
2015-09-26 16:24
O kiek miltu i krema reikia berti?jei kaip parasyta 25g,tai labai skystas gaunasi.
Gabė
2015-06-14 21:12
Labai skanus pyragas! Tik visko dedu dvigubai