Persikų ir grietinės kremo pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 25 gramai
- Cukrus, 75 gramai
- Grietinė, 200 gramų
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Persikai, konservuoti, trinti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Iš 150 g miltų, kepimo miltelių, 2 š. cukraus, sviesto, trynio ir druskos užminkome tešlą. Ją valandai padedame į šaldytuvą.Tada paskleidžiame ant riebalais sutepto kepimo indo, subadome ir kepame 200°C temp. 15min.
Konservuotus persikus sutrinam smulkintuvu iki vientisos masės.
Pasiruošiam kremą: suplakam grietinę, miltus, cukrų, 2 kiaušinius, citrinos sultis.
Ant atvėsusio pado paskirstom persikų masę, atsargiai užpilam kremą ir dar kepam 200°C temp. 15 min.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-14 21:12
Labai skanus pyragas! Tik visko dedu dvigubai 

2015-09-26 16:24