Persikų ir grietinėlės tortas su karamele

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 valgomojo šaukšto
- Persikai, konservuoti, supjaustyti, 1 stiklinė
- Vanilė, ekstraktas, 0.75 arbatinio šaukštelio
- Grietinėlė, plakta, 1.75 stiklinės
- Karamelė, Dulce de Leche, 1 stiklinė
- Biskvitai, stori, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Papildomai dar reikės maždaug 15 morengų.
Į didelį dubenį sudėkite grietinėlę, cukrų bei vanilės ekstraktą ir išplakite iki standžių putų (tik neperplakite). Plaktą grietinėlę laikykite šaldytuve.
Paimkite vieną pagal Jūsų skonį paruoštą arba pirktinį biskvitą ir patepkite jį nuo konservuotų persikų likusiu sirupu.
Tuomet tepkite karamelę, sudėkite supjaustytus persikus, ant persikų paskleiskite pusę plaktos grietinėlės masės ir sudėkite pasmulkintus morengus.
Ant viršaus dėkite kitą biskvitą, patepkite jį nuo konservuotų persikų likusiu sirupu, paskleisti likusią grietinėlės masę ir papuoškite konservuotų persikų skiltelėmis.
Paruoštą tortą padėkite keletai valandų į šaldytuvą.
Patiekite šaltą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą