Persikų desertas

Persikų desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
  • Persikai, 4 vienetai
  • Grietinėlė, 35 % riebumo, 150 mililitrų
  • Grietinėlė, liesa, 2 valgomieji šaukštai
  • Konjakas, 1 valgomasis šaukštas
  • Riešutai, graikiniai, smulkinti, 50 gramų
  • Mascarpone sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Persikus perpjauname pusiau, išimame kaulus.
Mascarpone sūrį ištriname su liesa grietinėle, cukrumi, smulkintais riešutais, citrinų sultimis ir konjaku.
Į persikų vidų pridedame pagamintos masės ir pusvalandžiui padedame į šaldytuvą.
Prieš patiekdami ant kiekvienos puselės užkrečiame standžiai plaktos grietinėlės.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą