Persikų desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
- Persikai, 4 vienetai
- Grietinėlė, 35 % riebumo, 150 mililitrų
- Grietinėlė, liesa, 2 valgomieji šaukštai
- Konjakas, 1 valgomasis šaukštas
- Riešutai, graikiniai, smulkinti, 50 gramų
- Mascarpone sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Persikus perpjauname pusiau, išimame kaulus.
Mascarpone sūrį ištriname su liesa grietinėle, cukrumi, smulkintais riešutais, citrinų sultimis ir konjaku.
Į persikų vidų pridedame pagamintos masės ir pusvalandžiui padedame į šaldytuvą.
Prieš patiekdami ant kiekvienos puselės užkrečiame standžiai plaktos grietinėlės.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą