Persikiniai sausainiai su kokosu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 200 gramų
- Miltai, 450 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kokosų drožlės, 1 stiklinė
- Persikai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kambario temperatūros sviestą trinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol pasidarys puri masė. Įmaišyti miltus, kepimo miltelius, kokoso drožles, susmulkintus persikus ir išsukti. Tešlą 30 min. laikyti šaldytuve.
Iš atšalusios tešlos rankomis suformuoti paplotėlius.
Sausainius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant jų uždėti po 2-3 susmulkinto persiko gabalėlius. Kepti 160 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių.
» Rašyti komentarą