Persikai vaniliniame kreme su sausainiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Migdolai, papuošimui
- Persikai, konservuoti, 400 gramų
- Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Pienas, 300 mililitrų
- Grietinėlė, riebi, 150 mililitrų
- Sausainiai, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:
Kremas: užvirinti pieną.
Trynius suplakti su vanile, cukrumi ir krakmolu. Tada plona srovele, plakant, supilti į pieną.
Gautą masę užvirinti ir pavirti ant silpnos ugnies, maišant, apie 2-3 min, kol sutirštės. Atvėsinti.
Grietinėlę suplakti ir sumaišyti su kremu.
Sausainius sulaužyti ir sudėti į desertines vazeles.
Ant sausainių sudėti persikus, užpilti kremu ir padėti į šaldytuvą.
» Rašyti komentarą