Persikai vaniliniame kreme su sausainiais

Persikai vaniliniame kreme su sausainiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Migdolai, papuošimui
  • Persikai, konservuoti, 400 gramų
  • Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Grietinėlė, riebi, 150 mililitrų
  • Sausainiai, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:

Kremas: užvirinti pieną.
Trynius suplakti su vanile, cukrumi ir krakmolu. Tada plona srovele, plakant, supilti į pieną.
Gautą masę užvirinti ir pavirti ant silpnos ugnies, maišant, apie 2-3 min, kol sutirštės. Atvėsinti.
Grietinėlę suplakti ir sumaišyti su kremu.
Sausainius sulaužyti ir sudėti į desertines vazeles.
Ant sausainių sudėti persikus, užpilti kremu ir padėti į šaldytuvą.

Receptą atsiuntė: Irena
» Rašyti komentarą