Peraugę agurkai žiemai

Peraugę agurkai žiemai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, peraugę
  • Garstyčios, sėklos
  • Druska
  • Prieskoniai, marinatas
Gaminimo instrukcija:

Agurkus nuskutame, išimame sėklas, užberiame druskos ir paliekame nakčiai. Užsiviriname mėgstamą marinatą, sudedame agurkų juosteles, kaitiname kol užvirs. Stiklainius išplauname su soda, iškaitiname (aš tai plikau verdančiu vandeniu), įdedame prieskonių, būtinai garstyčių sėklų. Dedame agurkus, pilame marinatą, užsukame dangtelį, apverčiame ir užkloję paliekame kol atauš. Taip daro mano mama, mums skanu, o jūs pamėginkit, gal taip pat patiks :)

Receptą atsiuntė: Dzintra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nu jo
2017-09-04 11:10
afigenas receptas, tas pats, kas parašyčiau "aržovių troškinys" sudedam daržoves, užbarstom mėgiamais prieskoniais ir savo nuožiūra belekiek troškinam, labai skanu........
elvyra
2012-03-30 10:13
skanu
(anonimas)
2011-08-15 12:00
as tai stiklainius aisku isplaunu su soda .jos gi nedaug reikia ,bet kaitinti niekada nekaitinu .as i kiekiena stiklaini ipilu po kokia stikline verdancio vandenes ( ziurint koks stiklainis talpos ) pridengiu dangteliu ir atsargiai paskliunduriuoju ,paskui apvoziu ant sauso ,svaraus ranksluostuko ,kad nusivarvetu nors truputi taigi stiklainiai tikrai dezinfekuojasi ir vargo visai nedaug nu gal truputi prisilaisto
Edmundas
2010-08-20 15:18
Išplautus stiklainius kaitinu su garais, užmaunu ant virdulio galo ir tiek žinių. Garo temperatūra siekia iki 200 laipsnių. Agurkų metas, teks pabandyt ir su paprika. Ačiu, skanaus.
**
2010-08-11 18:00
o koki marinatą darot? is anksto ačiū