Pekano riešutų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Datulės, be kauliukų, 250 gramų
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Pekanų riešutai, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Apelsinų sultys, 50 mililitrų
- Aliejus, 100 mililitrų
- Prieskoniai, cinamonas, gvazdikėliai, imbieras ir t.t., 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Išplakite kiaušinius su medumi.
Įmaišykite aliejų, apelsinų sultis, prieskonius, kepimo miltelius ir miltus.
Datules užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite, kad suminkštėtų ir po to nusausintas įmaišyti į tešlą.
Pekanų riešutus susmulkinti ir taip pat įmaišyti į tešlą.
Tešlą sudėkite į kepimo formą.
Kepti apie 1 valandą 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
» Rašyti komentarą