Pavlova su šviežiomis uogomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bananai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, baltymai, 6 vienetai
- Cukrus, 350 gramų
- Avietės, 100 gramų
- Grietinėlė, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išplakite baltymus su žiupsneliu druskos iki standžių putų, šaukštas po šaukšto suberkite cukrų, kol mase taps blizganti.
Supilkite masę ant kepimo popieriaus ir kepkite 120 °C apie 90-120 minučių.
Tuo tarpu išplakite grietinėlę su šlakeliu ctrinos sulčių ir cukrumi.
Belieka surinkti desertą: morengą užpilkite grietinėle, papuoškite šviežiais vaisiais.
» Rašyti komentarą