Pavlova su šviežiomis uogomis

Pavlova su šviežiomis uogomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, baltymai, 6 vienetai
  • Cukrus, 350 gramų
  • Avietės, 100 gramų
  • Grietinėlė, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite baltymus su žiupsneliu druskos iki standžių putų, šaukštas po šaukšto suberkite cukrų, kol mase taps blizganti.

  2. Supilkite masę ant kepimo popieriaus ir kepkite 120 °C apie 90-120 minučių.

  3. Tuo tarpu išplakite grietinėlę su šlakeliu ctrinos sulčių ir cukrumi.

  4. Belieka surinkti desertą: morengą užpilkite grietinėle, papuoškite šviežiais vaisiais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą