Pavasario žemė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, apvoliojimui
- Cukrus, 100 gramų
- Cukrus, apvoliojimui
- Kakava, 5 valgomieji šaukštai
- Migdolai, malti, 120 gramų
- Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
- Šokoladas, juodasis, 150 gramų
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.75 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Sumaišome miltus, kepimo miltelius ir maltus migdolus.
Ištirpiname šokoladą ir sviestą. Įmaišome tirpią kakavą.
Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakame. Iš lėto maišydami įpilame ištirpintą šokoladą. Viską atsargiai išmaišome. Į gautą masę supilame sausus produktus. Išmaišome, bet labai nepersistengiame. :) Tada tešlą dedame į šaldytuvą ir paliekame per naktį (arba kokioms 3-4 val. - tešla turi sustingti).
Sušalusią masę kabiname šaukštu ir rankomis formuojame rutuliukus, kuriuos pirmiausia voliojome cukruje, o po to cukraus pudroje. Voliojant negailime tiek cukraus, tiek pudros :)
Kepame 160-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 20 minučių.
» Rašyti komentarą