Paukštiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 3
- Peletrūnas, 1 sauja
- Svogūnai, raudoni, 3 vienetai
- Baltas vynas, sausas, 400 mililitrų
- Druska, 0.25 stiklinės
- Vištienos kulšelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu.
Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti.
Išmarinuotą vištieną kepkite orkaitėje apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje arba grilyje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą