Paukščiukai

Paukščiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Razinos
  • Vanduo, karštas, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Virintame karštame vandenyje ištirpinkite medų, druską ir sudėkite ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite. Į gautą masę, vandenyje, dėkite po truputį miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Minkykite, kol masė taps tokia kaip plastilinas (jei miltų bus per mažai, pridėkite dar).

  2. Iškočiokite piršto storio virvutes, jas padalinkite į nedidelius gabaliukus. Iš tešlos gabaliuko riškite mazgą, iš kurio ir pasidaro paukščiuko galva ir uodegytė. Uodegytę įpjaukite į kelias dalis. Razinų gabaliukus įdėkite į tą vietą, kur yra paukščiuko akys.

  3. Kepkite 180° C apie 20 -25 min.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zina
2019-05-09 14:35
Aciu uz receptukus