Pasukų padažas

Pasukų padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Aliejus
  • Prieskoniai
  • Pasukos, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Supjaustytus svogūnus, lašinukus apkepame aliejuje. Mikseryje išplakame pasukas, pieną, miltus, prieskonius, bei pakepintus svogūnus su lašinukais. Viską suplakame. Po to masę supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 min.

Tinka prie mėsos, žuvies, bulvių patiekalų. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rimantas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nepatenkintiems minedams
2015-03-02 18:07
Ar bent esat ragavę pasukų ir žinot, kas tai per daiktas? Jei tokį pat padažą daro iš pieno ar grietinės, tai kodėl negalima su pasukom, ne taip jau daug ir skiriasi.
Akwa
2010-09-28 09:20
visai gera ideja tik as lasinukus pakeisciau cesnaku, dievinu cesnakiny padaza k:
vio
2010-03-29 18:09
kas tos pasukos???
lankos
2009-03-03 21:48
Aciu tau Rimantai, uz recepta, pats skaniausias padazas, ypac rukyti lasinukai su svogunu
Minedas
2009-03-03 21:47
super patiekalas, skanu