Paštetas "Vienas prie dešimt"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 300 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Sviestas, 15 gramų
- Sultinys, 250 mililitrų
- Aviena, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, kiaušinio, sviesto ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą ir pusvalandžiui palikti.
Avieną susmulkinti, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Bulves ir mėsą permaišyti, sudėti į pudingo formą ir užpilti sultiniu, kad būtų apsemta. Įberti druskos, maltų pipirų.
Iš tešlos iškočioti paplotėlį ir kaip dangteliu uždengti paštetą, prispaudžiant prie formos kraštelių.
Apie 1,5 valandos kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.
» Rašyti komentarą