Paštetas su spanguolėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Muskatas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Spanguolės, dživintos, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, virta arba kepta, 300 gramų
- Vištų kepenėlės, keptos, 100 gramų
- Antis, taukai, 2 valgomieji šaukštai
- Antis, virta arba kepta, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Vištieną, antieną bei vištų kepenėles sumalame du kartus per mėsmalę.
Antienos taukus ištirpiname keptuvėje, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepintame apie 10 minučių.
Pakepintą svogūną taip pat sumalame ir sudedame į maltą mėsą.
Tada sudedame džiūvėsėlius, atskirtus kiaušinių trynius, muskatą, druską, pipirus bei spanguoles ir gerai išmaišome.
Galiausiai įmaišome išplaktus kiaušinių baltymus ir sudedame masę į aliejumi pateptą kepimo formą.
Kepame apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą paštetą ataušiname ant grotelių ir tiekiame šaltą, supjaustytą riekelėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą