Pastarnokai įdaryti jautienos faršu

Pastarnokai įdaryti jautienos faršu
Skanaus :)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 6 vienetai
  • Pastarnokas, 2 vienetai
  • Jautienos faršas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, 4 žiupsneliai
  • Rozmarinas, 2 žiupsneliai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pastarnoką nulupu, pjaunu pusiau ir išskobiu vidų, kad tilptų įdaras.

  2. Faršą maišau su manų kruopomis, kiaušiniu ir prieskoniais.

  3. Faršu įdarau pastarnokų puseles.

  4. Į orkaitę dedu nuluptas morkas ir įdarytus pastarnokus kepti 180 laipsnių temperatūroje iki iškeps, apie 20 minučių.

  5. Puošiu smulkintais krapais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą