Pasiflorų ir kokosų pieno panakota

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pasifloros, 3 vienetai
- Grietinėlė, 260 mililitrų
- Kokosų pienas, 200 mililitrų
- Cukrus, 140 gramų
- Citrinų sultys, 0.5 vieneto
- Želatina, 12 gramų
- Pasifloros, 3 vienetai
- Cukraus pudra, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
3 pasifloras perpjauti pusiau ir išimti minkštimą. Sudėti jį į prikaistuvį, supilti grietinėlę, kokosų pieną, citrinos sultis ir suberti cukrų. Viską pakaitinti, kol ištirps cukrus. Apie 100 ml skysčio nupilti į dubenį ir sudėti želatiną. Kai želatiną ištirpinsite - supilti atgal į prikaistuvį. Perkošti masę per sietelį ir skystį supilstyti į indelius. 4 val. padėti į šaldytuvą.
Likusias pasifloras perpjauti pusiau ir išimti minkštimą. Vieną puselę palikti su sėklomis. Puselių be sėklyčių minkštimą perkošti per sietelį ir išmaišyti su cukraus pudra. Puselės su sėklytėmis minkštimą sudėti į padažą (jų nereikia perkošti). Išmaišyti.
Prieš patiekant panakotą užpilti padažu.
» Rašyti komentarą