Pasiflorų ir kokosų pieno panakota

Pasiflorų ir kokosų pieno panakota
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pasifloros, 3 vienetai
  • Grietinėlė, 260 mililitrų
  • Kokosų pienas, 200 mililitrų
  • Cukrus, 140 gramų
  • Citrinų sultys, 0.5 vieneto
  • Želatina, 12 gramų
Padažui:
  • Pasifloros, 3 vienetai
  • Cukraus pudra, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. 3 pasifloras perpjauti pusiau ir išimti minkštimą. Sudėti jį į prikaistuvį, supilti grietinėlę, kokosų pieną, citrinos sultis ir suberti cukrų. Viską pakaitinti, kol ištirps cukrus. Apie 100 ml skysčio nupilti į dubenį ir sudėti želatiną. Kai želatiną ištirpinsite - supilti atgal į prikaistuvį. Perkošti masę per sietelį ir skystį supilstyti į indelius. 4 val. padėti į šaldytuvą.

  2. Likusias pasifloras perpjauti pusiau ir išimti minkštimą. Vieną puselę palikti su sėklomis. Puselių be sėklyčių minkštimą perkošti per sietelį ir išmaišyti su cukraus pudra. Puselės su sėklytėmis minkštimą sudėti į padažą (jų nereikia perkošti). Išmaišyti.

  3. Prieš patiekant panakotą užpilti padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą