Pascha

Pascha
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Abrikosai, džiovinti, smulkinti, 0.5 stiklinės
  • Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
  • Cukrus, 200 gramų
  • Greipfrutai, smulkinti, džiovinti, 0.5 stiklinės
  • Migdolai, kapoti, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, tryniai, 5 vienetai
  • Varškė, 500 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
  • Razinos, 0.5 stiklinės
  • Cukatos, papuošimui
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Sviestą palaikyt šiltai, kad suminkštėtų. Karstame vandenyje išmirkyti razinas, išgriebti ir gerai nuvarvinti. Varške pertrinti per tanku sieteli.
Kiaušiniu trynius gerai išsukti su cukrumi. Sukrėsti išsuktus kiaušinius į varške, įberti vanilinio cukraus, sumaišyti. Įdėti sviestą, sumaišyti. Į masę sudėti vaisius ir riešutus, sumaišyti. Sukrėsti grietinę ir vėl viską gerai sumaišyti.

Sietelį, kiaurąsamtį, ar šiaip kokią formelę iškloti dvigubai perlenkta marle, sukrėsti varškę ir suspausti. Pastatyti į šaldytuvą 12h. Paschą suversti ant lėkštės ir papuošti cukatais.

Receptą atsiuntė: http://agnesca.blogspot.com
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Remigijus
2013-03-30 12:59
viskas tvarkoij, viskas gerai, tik kur dedasi citrinos zievele, o vietoj cukatu asd panaudoja ciokleta
Remigijus
2013-03-24 11:57
Pascha bandysim per velykas, kaip ir dera. Atrodo neblogai, todel nemegstantems riebiai ir saldziai turetu buti pats GAZAS