Pascha

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, džiovinti, smulkinti, 0.5 stiklinės
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Cukrus, 200 gramų
- Greipfrutai, smulkinti, džiovinti, 0.5 stiklinės
- Migdolai, kapoti, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, tryniai, 5 vienetai
- Varškė, 500 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 100 gramų
- Razinos, 0.5 stiklinės
- Cukatos, papuošimui
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Sviestą palaikyt šiltai, kad suminkštėtų. Karstame vandenyje išmirkyti razinas, išgriebti ir gerai nuvarvinti. Varške pertrinti per tanku sieteli.
Kiaušiniu trynius gerai išsukti su cukrumi. Sukrėsti išsuktus kiaušinius į varške, įberti vanilinio cukraus, sumaišyti. Įdėti sviestą, sumaišyti. Į masę sudėti vaisius ir riešutus, sumaišyti. Sukrėsti grietinę ir vėl viską gerai sumaišyti.
Sietelį, kiaurąsamtį, ar šiaip kokią formelę iškloti dvigubai perlenkta marle, sukrėsti varškę ir suspausti. Pastatyti į šaldytuvą 12h. Paschą suversti ant lėkštės ir papuošti cukatais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-24 11:57
Pascha bandysim per velykas, kaip ir dera. Atrodo neblogai, todel nemegstantems riebiai ir saldziai turetu buti pats GAZAS 

2013-03-30 12:59