Paryžietiškas obuolių pyragas

Paryžietiškas obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Cukrus, viršui, 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 800 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, viršui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 210 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, viršui, 50 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti tešlą. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į tešlą. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti 30-35 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Iš cukraus, sviesto, kiaušinio pasiruošti užpilą ir užpilti ant iškepto pyrago. Dar pakepti 8 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą