Paryžietiškas obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Cukrus, viršui, 3 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 800 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, viršui, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 210 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, viršui, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti tešlą. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į tešlą. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti 30-35 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Iš cukraus, sviesto, kiaušinio pasiruošti užpilą ir užpilti ant iškepto pyrago. Dar pakepti 8 min. Skanaus!
» Rašyti komentarą