Paprikų valtelės

Paprikų valtelės
skanaus!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Vištiena, krūtinėlė, 0.5 vieneto
  • Konservuoti ananasai, griežinėliai, 2 vienetai
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai vištienai,
  • Kvapieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištos krūtinėlę pjaustyti nedideliais gabaliukais,barstyti vištienos prieskoniais,pipirais,apšlakstyti citrinų sultimis (galima dar aptepti garstyčiomis kas mėgsta),ir palikti apie valandą, kad pasimarinuotų.

  2. Papriką (ar paprikas) perpjauti pusiau, išimti sėklas, pjauti taip, kad būtų kaip valtelės. Vidų paprikos ištepti majonezu, pabarstyti kvapiaisiais pipirais. Papriką nuplikyti karštu vandeniu.

  3. Ananasus supjaustyti kubeliais.

  4. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti vištienos gabaliukus. Suberti ananasų kubelius, viską apkepti. Ataušinti.

  5. Ataušus, paruoštą mišinuką dėti į paprikų laivelius (ar laivelį, kiek gaminame). Barstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol sūris susilydys.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą