Paprikų puodeliai su mėsa

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paukštiena, malta, 500 gramų
- Paprika, didelės, 3 vienetai
- Porai, 0.5 vieneto
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Kmynai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Raudonėliai, 1 saujelė
- Druska
- Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Į įkaitinta aliejų sudėti apkepti smulkintus porus, svogūną ir česnaką. Apkepus, sudėti kambario temperatūros faršą, berti prieskonių ir apkepti, pamaišant mentele. Tada sumaišyti mėsą su pomidorų padažu ir sukrėsti masę į paruoštus paprikų "puodelius", sudėti į indą ir pašauti į įkaitintą orkaitę 30 - 45 minutėms. paprika turi suminkštėti, bet būti sultinga (galima patikrinti dantų krapštuku, kai paprika suminkštėjusi ir bėga sultys, galima patiekti).
» Rašyti komentarą