Paprikų puodeliai su mėsa

Paprikų puodeliai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paukštiena, malta, 500 gramų
  • Paprika, didelės, 3 vienetai
  • Porai, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kmynai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Raudonėliai, 1 saujelė
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:

Į įkaitinta aliejų sudėti apkepti smulkintus porus, svogūną ir česnaką. Apkepus, sudėti kambario temperatūros faršą, berti prieskonių ir apkepti, pamaišant mentele. Tada sumaišyti mėsą su pomidorų padažu ir sukrėsti masę į paruoštus paprikų "puodelius", sudėti į indą ir pašauti į įkaitintą orkaitę 30 - 45 minutėms. paprika turi suminkštėti, bet būti sultinga (galima patikrinti dantų krapštuku, kai paprika suminkštėjusi ir bėga sultys, galima patiekti).

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą