Paprikos užkandėlės „Širdelės“

Paprikos užkandėlės „Širdelės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 400 gramų
  • Sūris, 0.25 stiklinės
  • Paprika, raudonoji, smulkinta, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, ištirpintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonėliai, džiovinti, smulkinti, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sluoksniuotą tešlą galite užsiminkyti patys arba naudoti pirktinę.
    Jei naudojate pirktinę tešlą, ją atšildykite ir įminkykite į ją smulkintus bei džiovintus raudonėlio lapelius.
    Suminkytą tešlą dar kartą atšaldykite ir iškočiokite.

  2. Nedideliame dubenyje sumaišykite sutarkuotą sūrį bei smulkintą papriką.
    Supjaustykite iškočiotą tešlą ilgais stačiakampiais, ant jų paskleiskite paprikos bei sūrio masę, suvyniokite širdelės formos ritinėlius ir palikite juos 10-15 min. pastovėti.

  3. Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Aštriu peiliu supjaustykite ritinėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 7-10 min.
    Iškeptas palikite 10 min. atvėsti ir patiekite.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rima
2014-11-26 11:45
nesupratau kokio surio reikia,fermentinio ar kokio?