Paprika ir faršu įdaryti pievagrybiai

Paprika ir faršu įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Paprika, 1 vienetas
  • Druska
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, dideli, 8 vienetai
  • Mėsa, faršas, 200 gramų
  • Pipirai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite.

  2. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.

  3. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos farsą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. 6. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.

  4. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.

  5. Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Patiekite karštus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą