Paprika įdaryta brinza, čeri pomidiukais ir alyvuogėmis

Paprika įdaryta brinza, čeri pomidiukais ir alyvuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, (raudona) , 2 vienetai
  • Pomidorai, vyšniniai, 6 vienetai
  • Sūris, Brinza, 200 gramų
  • Alyvuogės, (juodosios, vidutinio dydžio) , 12 vienetų
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Krapai, 1 žiupsnelis
  • Pipirai
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paprika perpjauti per pusę.

  2. Pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis.

  3. Alyvuoges supjaustyti žiedeliais.

  4. Brinza (arba feta, jeigu nera brinzos) supjaustyti nedideliais kubeliais arba sutrupinti.

  5. Viską sudėti į dubenį, įdėti pomidorų padažo, pridėti krapų ir pipirų bei išmaišyti. Druskos nereikia.

  6. Šį įdarą sudėti į paprikų geldeles. Jas sudėti į kepimo indą ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 min.

  7. Per tą laiką pasigaminti padažą: į indą įdėti grietinę, ten pat - smulkiai supjaustytą česnaką, krapus ir pipirus.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą