Paprastieji, tačiau skaniausi šašlykai

Mėsytė su prieskoniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos sprandinė, 1.5 kilogramo
- Druska
- Paprika, raudona, malta, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai, žolelės, džiovintos
- Vynas, sausas, 0.25 litro
- Mineralinis vanduo, 0.3 litro
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
Pirmiausiai numirkyti mėsą šaltame vandenyje.
Supjaustyti mėsą norimo dydžio gabaliukais.
Apibarstyti prieskoniais ir viską gerai išmaišyti.
Marinatas: vyną ir mineralinį vandenį supilti į atskirą indą, išmaišyti ir dar kol nenusigazavo užpilti ant paruoštos mėsos. Nerekomenduoju maišyti, marinatas pasiskirstys pats.
Ant viršaus užberti pjaustytų svogūnų. Palikti marinuotis.
Iškepti ir skaniai suvalgyti.
» Rašyti komentarą