Paprastas tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, kremui, 200 gramų
- Cukrus, tešlai, 200 gramų
- Kiaušiniai, tešlai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 550 gramų
- Pienas, sutirštintas, tešlai, 380 gramų
- Majonezas, tešlai, 250 gramų
- Grietinėlė, 30-33 proc., kremui, 800 gramų
- Šokoladas, pieniškas, ar juodas, 220 gramų
- Kepimo milteliai, tešlai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Įmaišykite majonezą, po to sutirštintą pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į skystą tešlos masę.
Kepkite 3-4 lakštus atskirai arba supilkite tešlą į 26 cm skersmens kepimo indą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Iškepusį biskvitą supjaustykite į 3-4 lakštus.
Kremui: grietinėlę išplakite su cukrumi.
Lakštus pertepkite kremu ir dėkite vieną ant kito. Torto viršų ir šonus aptepkite likusiu kremu ir apibarstykite sutarkuotu šokoladu.
Galima sluoksniuos pertepti ir uogiene, įdėti vaisių gabaliukų ir t.t.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-06-02 19:08