Paprastas šašlykas iš Ventos pakrantės

Paprastas šašlykas iš Ventos pakrantės
kepimo procesas...
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, sprandinė, 2 kilogramai
  • Svogūnai, vidutinio dydžio, 3 vienetai
  • Majonezas, 1 butelis
  • Prieskoniai, šašlykui (Santa Maria), 0.5 pakelio
  • Prieskoniai, šašlykui (Saldva), 0.5 pakelio
  • Citrinos, vidutinio dydžio, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos sprandinę (labiausia mėgstama) pjaustyti ne labai smulkiais gabaliukais, pabarstyti prieskonius, išmaišyti. Sudėti majonezą, spausti citrinas ir labai gerai išmaigyti rankomis.

  2. Svogūnus pjaustyti pusžiedžiais, berti ant mėsos ir dar kartą pamaigyti. Palikti per naktį,galima ir ilgiau,nes kuo ilgiau,tuo minkštesnė mėsa. Palikti šaldytuve.

  3. Kepant palaistyti alumi ar sausu vynu.

    Patiekti su mėgiamu garnyru. Puikiai tiks marinuoti svogūnai.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-04-09 15:22
Labai geras receptukas, as irgi taip marinuoju saslykus, gaunasi minksti, sultingi...