Paprastas šašlykas iš Ventos pakrantės

kepimo procesas...
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, sprandinė, 2 kilogramai
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 3 vienetai
- Majonezas, 1 butelis
- Prieskoniai, šašlykui (Santa Maria), 0.5 pakelio
- Prieskoniai, šašlykui (Saldva), 0.5 pakelio
- Citrinos, vidutinio dydžio, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaulienos sprandinę (labiausia mėgstama) pjaustyti ne labai smulkiais gabaliukais, pabarstyti prieskonius, išmaišyti. Sudėti majonezą, spausti citrinas ir labai gerai išmaigyti rankomis.
Svogūnus pjaustyti pusžiedžiais, berti ant mėsos ir dar kartą pamaigyti. Palikti per naktį,galima ir ilgiau,nes kuo ilgiau,tuo minkštesnė mėsa. Palikti šaldytuve.
Kepant palaistyti alumi ar sausu vynu.
Patiekti su mėgiamu garnyru. Puikiai tiks marinuoti svogūnai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-09 15:22