Paprastas rudens guliašas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 500 gramų
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Paprika, geltona, 1 vienetas
- Grybai, miško, 200 gramų
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaulieną supjaustyti kubeliais. Papriką irgi supjaustyti kubeliais. Grybus supjaustyti stambiai.
Kiaulieną apkepti aliejuje apie 15 minučių. Pridėti papriką ir kepti dar 10 minučių, užsidarius dangtį. Grybus apkepinti su nedideliu kiekiu sviesto ir pridėti prie mėsos. Gardinti druska, pipirais. Pakepinti 5 minutės ir įpilti vandens, kad uždengtų visus ingridientus. Užvirinti. Atidėti apie 180 ml sultinio. Troškinti 20 minučių.
Į atidėtą sultinį įmaišyti miltus. Pridėti grietines ir gerai išmaišyti. Įpilti padažą į mėsą, uždengti dangčiu ir troškinti 5 minutes.
» Rašyti komentarą