Paprastas alaus šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 50 gramų
- Paprika, 50 gramų
- Svogūnai, 140 gramų
- Kiaulienos sprandinė, 600 gramų
- Alus, 150 mililitrų
- Prieskoniai, 15 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos sprandinę supjaustome 2-3 cm gabaliukais, kubeliais supjaustome papriką bei susmulkiname svogūną. Suberiame šašlykams skirtus prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Ant viršaus užklojame keletą riekelių citrinos ir užpilame alumi, kad apsemtų šašlyką iki viršaus. Marinuojame ne mažiau 5 val.
Kepdami šašlyką, šlakstome tik alumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-14 13:38
labai skanus saslykas alu reikia sviesu rinktis o citrina isspausti jokiu budu nedeti odeles tai priduoda kartumo patikrinta super rekomenduoju 

2011-06-26 13:59
Joninems nupirkau 2 kg mesos. 1 kg uzmarinavau su majonezu, o kita kg- pagal si recepta. Ka galiu pasakyti: = 1 kg saslyko pagal si recepta parsiveziau namo. As pavadinciau si saslyka: girtas saslykas. Marinavau apie 18 val.- gavosi labai intensyvus skonis ( marinavau taip ilgai-nes kitam saite tas pats Giedrius rase, kad geriaus. marinuoti 2-3 paras). Vienu zodziu, jei norit klasikinio saslyko- tai tikrai negaminkit pagal si recepta (tamsus alus buna virs. 4 proc. stopr.- todel jis suteikia saslykui kartumo, o ne citrina- kaip kazkas rase). Be to jis tikrai netinka vaikams. Man atrodo, si recepta pateike studentas pirmakursis, kuriam tik alus galvoj, o is maisto -tiks bet kas.
2010-10-22 13:06
dar medaus sauksta į marinatą - po tokio maistelio ne tik norėsis mylėtis, bet norėsis iiilgggai mylėtis !!!
2010-09-29 13:51
ma daran ta saslyka usinori m i l e t i s 

2011-08-07 21:06