Paniruotos vištų kepenėlės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištų kepenėlės, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 6 valgomieji šaukštai
- Pienas, 1 stiklinė
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kepenėles apiberti šaukšteliu druskos ir užpilti pienu. Palikti šaldytuve nakčiai. Ryte kepenėles gerai nuplauti, išimti plėveles, apdžiovinti.
Kiaušinius suplakti. Į atskirus indelius suberti miltus ir džiūvėsėlius.
Kepenėles pavolioti iš pradžių miltuose, po to kiaušinio plakinyje ir tada džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje iš abiejų pusių. Vieną pusę kepti apie 10 min, apversti ir kepti kitą pusę apie 5 min. Tada uždengti ir dar patroškinti 5 min.
» Rašyti komentarą