Pangasijų filė ir avižinių dribsnių kepsniukai

Pangasijų filė ir avižinių dribsnių kepsniukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, virtos, 1 vienetas
  • Petražolės, smulkintos
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Žuvis, pangasija, filė, 1 vienetas
  • Avižiniai dribsniai, virti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Nulupame morką bei svogūną ir gerai susmulkiname.
Pangasijų filė supjaustome smulkiais kubeliais ir sumaišome su avižiniais dribsniais, morkomis, svogūnais, petražolėmis, druska pipirais bei kiaušiniu.
Įkaitiname keptuvėje aliejų, šaukštu formuojame kepsnelius ir vartant kepame, kol abi kepsnelių pusės gražiai apkepa.
Patiekiame su bulvėmis bei daržovėmis.
Galima patiekti ir šaltus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agne
2016-02-07 18:20
Nieko nesigavo... proporcijos nlb tikslios
Donatas
2014-03-01 09:03
Visų pirma pangasijos, kurios kurios tiekiamos į ES yra auginamos fermose (kaip kokios kiaulės) ir jos yra švarios. Visų antrą, žmonės, kurie turi namie internetą turėtų naršyti teisingą informaciją, o tai paskui įtikėsite, kad pasaulį valdo driežažmogiai ir siono išminčiai.
P.S. naudokit informaciją protingai.