Pangasijų filė ir avižinių dribsnių kepsniukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, virtos, 1 vienetas
- Petražolės, smulkintos
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Žuvis, pangasija, filė, 1 vienetas
- Avižiniai dribsniai, virti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nulupame morką bei svogūną ir gerai susmulkiname.
Pangasijų filė supjaustome smulkiais kubeliais ir sumaišome su avižiniais dribsniais, morkomis, svogūnais, petražolėmis, druska pipirais bei kiaušiniu.
Įkaitiname keptuvėje aliejų, šaukštu formuojame kepsnelius ir vartant kepame, kol abi kepsnelių pusės gražiai apkepa.
Patiekiame su bulvėmis bei daržovėmis.
Galima patiekti ir šaltus.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-01 09:03
Visų pirma pangasijos, kurios kurios tiekiamos į ES yra auginamos fermose (kaip kokios kiaulės) ir jos yra švarios. Visų antrą, žmonės, kurie turi namie internetą turėtų naršyti teisingą informaciją, o tai paskui įtikėsite, kad pasaulį valdo driežažmogiai ir siono išminčiai.
P.S. naudokit informaciją protingai.
P.S. naudokit informaciją protingai.
2016-02-07 18:20