Pangasija su pupomis ir pomidorais

Pangasija su pupomis ir pomidorais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorai, vyšniniai, 12 vienetų
  • Pupos, konservuotos, 200 gramų
  • Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 1 stiklinė
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Žuvis, pangasija, filė, 2 vienetai
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Filė supjaustyti porcijiniais gabalais ir ištrinti su prieskoniais.
Pakepti žuvį alyvuogių aliejuje.
Pupas ištraukti iš indelio, nuplauti ir apkepinti alyvuogių aliejuje kartu su garstyčiomis, citrinų sultimis ir grietinėle (apie 5-10 min).
Pomidorus perpjauti per pusę, žalumynus susmulkinti.
Žuvį patiekti su pupų padažu, pomidorais ir žalumynais.

Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą