Pangasija su pupomis ir pomidorais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorai, vyšniniai, 12 vienetų
- Pupos, konservuotos, 200 gramų
- Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 1 stiklinė
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Žuvis, pangasija, filė, 2 vienetai
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Filė supjaustyti porcijiniais gabalais ir ištrinti su prieskoniais.
Pakepti žuvį alyvuogių aliejuje.
Pupas ištraukti iš indelio, nuplauti ir apkepinti alyvuogių aliejuje kartu su garstyčiomis, citrinų sultimis ir grietinėle (apie 5-10 min).
Pomidorus perpjauti per pusę, žalumynus susmulkinti.
Žuvį patiekti su pupų padažu, pomidorais ir žalumynais.
» Rašyti komentarą