Pangasija su obuoliais ir cinamonu

Pangasija su obuoliais ir cinamonu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Žuvis, pangasijos filė, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.

Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą