Pangasija su daržovių padažu

Pangasija su daržovių padažu
Skanaus :)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Padažui:
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Pienas, 400 mililitrų
  • Sviestas 82%, 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Sultinys, 2 žiupsneliai
Marinatui:
  • Pangasijų filė, 600 gramų
  • Pipirai, 5 žiupsneliai
  • Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
Garnyrui:
  • Bulvės, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pangasiją barstau pipirais, baziliku, druska pagal skonį ir palieku 1 valandai pasimarinuoti.

  2. Padažui tarkuoju morką, smulkinu svogūną ir pakepinu svieste maišant, įdedu pusę kubelio sultinio, miltų. Maišant pilu pieną, užverda ir nukaičiu, įspaudžiu česnaką. Viską gerai išmaišau.

  3. Pangasiją kepu su trupučiu aliejaus, verdu bulves ir piluosi kvapnaus padažo.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą