Pangasija su daržovių padažu

Skanaus :)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pienas, 400 mililitrų
- Sviestas 82%, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Sultinys, 2 žiupsneliai
- Pangasijų filė, 600 gramų
- Pipirai, 5 žiupsneliai
- Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Bulvės, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pangasiją barstau pipirais, baziliku, druska pagal skonį ir palieku 1 valandai pasimarinuoti.
Padažui tarkuoju morką, smulkinu svogūną ir pakepinu svieste maišant, įdedu pusę kubelio sultinio, miltų. Maišant pilu pieną, užverda ir nukaičiu, įspaudžiu česnaką. Viską gerai išmaišau.
Pangasiją kepu su trupučiu aliejaus, verdu bulves ir piluosi kvapnaus padažo.
» Rašyti komentarą