Paneng - tailandietiškas vištienos troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, 500 gramų
- Kokosų pienas, 18% , 400 mililitrų
- Bulvės, nedidelės, 3 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Prieskoniai, Naudojau "Paneng Red Curry", 1 pakelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus, kepimui, 3 valgomieji šaukštai
- Kalendra, lapeliai, patiekiant, 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą supjaustyti juostelėmis arba kubeliais. Nuskusti morką ir bulves. Supjaustyti morkas, bulves ir papriką kubeliais.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir gerai įkaitinti, sudėti mėsą ir apkepti. Tuomet suberti prieskonių mišinį ir dar pakepti.
Perkelti mėsą į puodą. Sudėti morkas, paprikas ir bulves. Supilti kokosų pieną ir užvirti. Uždengti puodą dangčiu, sumažinti ugnį ir palikti troškintis 20 min.
Patiekalą patiekti karštą ir papuoštą kalendrų lapeliais. Galima pagardinti žaliųjų citrinų sultimis.
» Rašyti komentarą