Palaidas faršas su morkomis

Palaidas faršas su morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta, 500 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Grietinėlė, 200 mililitrų
  • Krapai
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnai ir česnskas suspjaustomi smulkiai. Apkepami. Tada ant jų sudedamas faršas ir maišant apkepamas kelias minutes.

  2. Visa masė sudedama į troškintuvą.

  3. Įpilama pusę stiklinės vandens, o kai ims bubuliuoti supilama grietinėlė.

  4. Troškinti apie 15-20 min.
    Morkos išverdamos su bulvėmis. Išvirtos morkos supjaustomos griežinėliais ir suberiamos ant besibaigiančio troškintis faršo.
    Patiekti papuošus čiobrelio šakele.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą