Palaidas faršas su morkomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, malta, 500 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakai, 1 skiltelė
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Krapai
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūnai ir česnskas suspjaustomi smulkiai. Apkepami. Tada ant jų sudedamas faršas ir maišant apkepamas kelias minutes.
Visa masė sudedama į troškintuvą.
Įpilama pusę stiklinės vandens, o kai ims bubuliuoti supilama grietinėlė.
Troškinti apie 15-20 min.
Morkos išverdamos su bulvėmis. Išvirtos morkos supjaustomos griežinėliais ir suberiamos ant besibaigiančio troškintis faršo.
Patiekti papuošus čiobrelio šakele.
Skanaus.
» Rašyti komentarą